Ærø Harmonika Festival 2016.

For vistnok 7. eller 8. gang deltog Hillerød Harmonikaorkester i den traditionsrige Ærø Harmonika Festival fredag den 27., lørdag den 28. og søndag den 29. maj.

Via Storebæltsbroen mødtes vi i Svendborg, hvorfra vi sejlede til Ærøskøbing  i dejligt sommervejr. Videre til Marstal, hvor første stop var i Peter´s dejlige have. Traktementet var russisk champagne, og bunden var lagt til en hyggelig weekend. Vi blev indkvarteret på vandrerhjem ikke langt fra spillestedet. Flot sted! God service!

Vi skulle spille i Teltet fredag kl. 19:30 og lørdag kl. 18:00. Vores optræden gik fint. Der var en god og munter stemning i Teltet med øl og mad og bægerklang, og jeg tror, folk var tilfredse med vores program. Alt foregik med en militær præcision, så tidsskemaet blev holdt.

Morgenmad blev indtaget på vandrerhjemmet, hvor der også blev plads til en indkøbt frokost i den fine gårdhave. Lørdag formiddag spillede vi, som vi plejer, foran ejendomsmægleren i bymidten. Hyggelig stemning hvor folk kom forbi og lyttede. Vejret var med os. Solen kom for alvor frem, da Karin & Lone skulle spille! Der blev spillet rigtig god musik både i Teltet og i sejlklubben, og det er svært at fremhæve nogle frem for andre, men måske skal Vladimir og Svetlana, Rockin’ Accordions, Happy Skvett og ikke mindst Odd Arne Halaas med den skønne stemme nævnes. Få nævnt, ingen glemt!

Traditionen tro stillede Marstal Småborgerlige Sangforening op med sang og musik. Teltet var fyldt til bristepunktet med folk i supergodt humør. Af vores egne optrædende skal selvfølgelig også nævnes Lone & Karin og Claus Edlev med et fint soloprogram. Ida Hartlev optrådte som sædvanlig både på slap line og med manglende stemme og sit Amager Harmonikaensemble. Et fint og varieret program, hvor der var noget for enhver smag alle tre dage, og vi fik én på opleveren.

Vejret var med os, og det bidrog til, at vi havde nogle festlige dage med god musik og godt humør i Marstal. Mon ikke vi ses næste år, samme tid, samme sted?

Harmonikahilsen

Poul

KLIK på billede for STORT BILLEDE.

r nr. 1 r nr. 2 nr. 3 nr. 4 nr. 5 nr. 6 nr. 7 nr. 9 nr. 10 nr. 11 nr. 12  

Foto: Poul Rasmussen: